I samarbete med:

”Vi står för säkerhet och service med kännetecknet produkter i rätt kvalité”

Varför original?

TIAB

Här är det insidan som räknas...

Stödhjulet är ju till för att göra påkopplingen och förflyttningen av ditt släpfordon enklare och kommer att vevas upp och ner massor av gånger. Då är det viktigt att stödhjulet är stabilt, och att det är kraftigt och hållbart i gängningen.

Se skiss här till höger hur Winterhoff har löst det med ett trycklager (det röda på skissen), trycklagret gör att stödhjulet blir stabilare och därmed lättare att veva upp och ner.

...här har vi säkert belägg

med bromsbelägg som uppfyller bromskraven. Var uppmärksam på köpet av reservdelsbromsbackar till din vagn, så att du vet att de uppfyller kraven.

Bromssatserna skall vara förpackade i satser om en axel Förpackningen skall vara förseglad, med uppgifter om innehåll och antal, vilken broms den passar till samt monteringsanvisning.

...med noggranna tester och kontroller.

Säkerhetsvajern, släpfordonets mest underskattade del. Pruta aldrig på kvalitén när det gäller säkerhetsvajrar Säkerhetsvajrarna vi erbjuder har genomgått noggranna tester och kontroller. Allt för att få en bra säkerhet och hållbarhet.

Det är också viktigt att den är rätt monterad och sitter fast i bilens fästplåt. Om kulkopplingen av någon anledning skulle gå av och olyckan är framme, drar säkerhetsvajern upp handbromsspaken och farten dämpas därmed.


Leverantörer

Vi levererar reservdelar från följande kända varumärken: